ACTUALITAT



 Ajudes per al lloger

Gandia destina ajudes de fins a 1.250 euros per als propietaris que posen en lloguer habitatges buits.


L'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, acompanyat pel regidor d'Habitatge, Salvador Gregori, ha comparegut en roda de premsa per informar de l'última acció que ha fet aquest govern municipal per contribuir a millorar la situació de l'habitatge a Gandia. Una intervenció que s'emmarca dins del Pla Vivenda, -sota el paraigua de l'estratègia Avant Gandia-, la qual va ser anunciada al Consell Econòmic i Social.

         J M Prieto y S Gregori

Tal com ha explicat Prieto, el govern local posarà en marxa ajudes de fins a 1.250 euros per als propietaris d'habitatges buits que isquen al lloguer. Per a aquest efecte, s'ha habilitat una partida de 50.000 euros per a aquest any a més d'una altra pel mateix import per al pròxim exercici. En total, aquest primer estímul implica destinar-hi 100.000 euros per dinamitzar el mercat immobiliari local.


Per la seua banda, el regidor Salvador Gregori ha declarat: "Les mesures de Gandia són realitats que s'imposen als Power Points que en presenten altres". "En una situació com l'actual, el més ràpid per dinamitzar el mercat són les ajudes directes als propietaris que permeten aflorar en poques setmanes nous habitatges al lloguer".

1 comentario:

ACTUALIDAD

  La locura del alquiler en València Alquilar en  València  es en este momento una misión imposible para muchos. El alza de precios continua...