ACTUALITAT

 Projecte Infància

El projecte 'Infància als barris' porta activitats culturals i lúdiques a tots els districtes de Gandia.
La regidora delegada d'Educació i Infància, Esther Sapena, ha presentat hui el projecte "Infància als barris", iniciativa que es durà a terme cada divendres d'octubre i novembre.
     Esther Sapena

«La idea naix de l'èxit de 'Els divendres al Roís', on vam veure que els espectacles infantils funcionaven molt bé i que podíem estendre’ls a la resta de la ciutat. Volem fer que cada barri siga l'escenari on es creen moments inoblidables i es promoguen valors com la solidaritat, el treball en equip i l'estima per la cultura», ha assenyalat l'edil.
Entre les activitats, hi haurà espectacles teatrals, circ, contacontes i tallers, sempre amb l'objectiu de despertar la creativitat, el sentit crític i l'interés per les arts escèniques. «A més, "Infància als barris" acosta a tots els xiquets i xiquetes, visquen on visquen, la possibilitat de gaudir d'una oferta lúdic-cultural gratuïta».
Respecte a la programació, aquesta començarà el pròxim 4 d’octubre al parc País Valencià amb "Amadeo i el somni musical", a càrrec de la Cia Actuandoentucole. L'11 d'octubre serà el torn d'"Una història de Jaume I", obra que la Cia Estranya Teatre representarà al parc Sant Pere.

1 comentario:

ACTUALIDAD

  La locura del alquiler en València Alquilar en  València  es en este momento una misión imposible para muchos. El alza de precios continua...